Celoteh Ganong Manyar


GURITAN I
Mei 2, 2009, 1:54 pm
Filed under: geguritan | Tag:

MANUK MANYAR

Manuk ing tawang ngawang, awang-awang

sakehe kewan alok po iyo manuk satengu minang lembu

byoh awang awang katon ketawang

den kajiwan ing jiwa minangka lelakune janma

iki gurit dudu gurit

yeku sanepane bethara guru

gurit mbeling saka jaman kawuning

kalisura kaliwat jaman lima

manuk satengu mencok ing pucuk eri

manuk manyar kang kawentar


3 Komentar so far
Tinggalkan komentar

kulo nuwun ki ganong
sugeng rawuh wonten kalablogger
guritanipun sae

e e e e..
manuke ki ganong

Komentar oleh om-blog

bener ucape Om-Blog,
sugeng pitepangan karo blogger geguritan Ponorogo

sugeng makarya

Komentar oleh madagumilang

yo matur nuwun rawuhipun kang sugeng tetepangan ke mawon

Komentar oleh kiganong




Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: