Celoteh Ganong Manyar


kaca ki ganong
Mei 3, 2009, 3:43 pm
Filed under: Uncategorized | Tag:

KI GANONG

ki ganong inggih meniko janma kang ngudi luhung kabudayan tanah jawi tansah sayekti ngemban warga PONOROGO ASLI, mula ki ganong menika paring asma ki ganong senadyan dudu bujang ganong hwa….ha…ha

Sabda Eyangguru

Ing sajroning lelaku ana wewacan

ing sajroning wewacan ana wewarah

mula le yen tumindak kudu ngati-ati

tankena tumindak kang dak siya


4 Komentar so far
Tinggalkan komentar

E lah da lah
Ki Ganong lagi ngaca

Ha Ha Ha Ha

Kapan iso dolan ng Kang Arim, aku pengen belajar.

Komentar oleh om-blog

yo kapan e iso ke aku nengomah ra gelem ngidul

Komentar oleh kiganong

Kocapo kacarita Ki Ganong lagi ngaca karo kanca-kanca
mangan kacang cuwilan karo camilan
dorongan njur cas cis cus opo wae

Komentar oleh ki ageng glethik

carito gawe boso ingrris ngono tansoyo tambah gaswul……..

Komentar oleh kiganong




Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: