Celoteh Ganong Manyar


Juni 3, 2009, 4:33 pm
Filed under: drama, Rupa Kewan

kecoa 3

CORO UTAWA BIASA KARAN CORO KETHON

kewan iki salah sawijineng kewan kang peperang ing karan kewan kang nganyelake, mula kewan iki patute di gething wong akeh yen kanca kanca kabeh nemokeke kewan iki perlune di pateni wae. carane gampang ora perlu tuku obat sing larang larang cukup di slenthik wae ndase, yen sih cilik cukup kupinge yen wis dewasa iki betdho, perlhu di tempileng ndiase monteng mesthi mati yen gak percoyo cobo wae yoooo.

2lalat 4

Laler kui yo sa jenis karo coro, kewan kang nganyelake kerjane mung nyebarake penyakit, biasane ngrubung panganan telek tlethong tei lan ee’, bali nyang omah sikile kenek ee’ iiiyeeek.

sing iki laler ijo lalat 2 luih nggilani maneh wetenge metu udette gilani banget hiiiii (sirae gedek gedek)

nyamuk 1nyamuk 2 nyamuk 3

JING KLONG

kewan iki yo nganyelne wong yo aneh karepe po kurang darah po piye mboh, sing mesti hobi karo sing jenenge transfusi getih, jane gak bar kecelakaan.

akuingi yo bar donor tapi ko’ keroken lucune aku donor sedina gak mung siji patuto ewon ananging neng tegal utowo ladang. Gak neng PMI utowo Rumah sakit.

orong orong

O R O N G – O R O N G  G E N D O N G  G O N G
Lha sing iki luwih aneh, mergo kewan iki karan kewan nganyelake sok mlebu kupinge tonggo, tapi luwih nganyelake poro manungsa kewan sakmene kandane gendong gong pora ndonyo geger paling apik yo plethet paling orong orong.


Tinggalkan sebuah Komentar so far
Tinggalkan komentar



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: