Celoteh Ganong Manyar


SASANA KRESNA
Februari 4, 2011, 10:08 am
Filed under: Uncategorized

tabuh 12 sirahku mlocot

rasane polo koyo kudu moncrot

mikir babagan barang mecothot

 

janjane kwi endah

neng peteng repet repet kudu ngempet

bocah cilik manten amoh ora beda

 

hento hento………

 

aq wis rakuat ngempet

pikirku cupet

peteng ndedet

ning apa ana panggonan kang indah lan ora bebayani ?

Ora bakal kena bendu yen kebacut nglakeni penak

 

ehh…ehhh kleru lur

nglakoni penak ning yo iso semanak…….

 

ponorogo, 04 februari 2011


Tinggalkan sebuah Komentar so far
Tinggalkan komentar



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: