Celoteh Ganong Manyar


TEPANG KALIH KI GANONG

Sugeng rawuh para sederek, pripun kabare ?…..

Sugeng tepang nggih menika sampean rawuh ing kacane ki ganong.

kawula sumanggaaken urun rembuge bareng bareng, andum wacana inggih samenika wacana kang sae junjung duwur mendem jero kabudayan jawi, mangga kita junjung daerae menika kersane sae nggih.

menawi panjenengan dugi ing mriki kawula namung saged matur sembah nuwun,….


5 Komentar so far
Tinggalkan komentar

Eyang Guru: Ing dina Respati manis iki le
Kowe di teter
supaya dadi tukang warok kang sejati
mula Pendadaran kang pungkasan gek ndang diwiwiti
gek ndang mapan disik
Pendadaran kawiwitan!

Ki Ganong : Inggih Guru…
Omblog : Mangke rumiyin guru kawula dados tukang ndobos kemawon

Komentar oleh om-blog

sampun kula wiwiti neng kurang sajen mbah

Komentar oleh kiganong

Ki Ganong sugeng tepang ning sakjane yo wes kenal suwe
Kawula Adi panjenengan “Ikhsan”

Nggih sampun namung niku tok.

Komentar oleh ki ageng glethik

melu-melu ngeblog pisan to? yo wes tak bertamu ng blogmu.

Komentar oleh kiganong

mangga dipun bikak malih

Komentar oleh kiganong




Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: